Despre companie

Vertik Together, inițiată în 2018 de Daniela Șerban, profesionist cu mai mult de 16 ani experiență în domeniul financiar și piață de capital, este o companie de consultanță în management, care oferă servicii integrate de evaluare, atragere de finanțare, comunicare corporativă, conectare cu parteneri de afaceri și investitori, precum și strategii de dezvoltare a afacerilor.

Solicită o discuție

În calitate de consultanți, scopul nostru este să oferim clienților noștri servicii profesioniste și să construim relații de lungă durată bazate pe încredere, profesionalism și livrabile la cele mai înalte standarde.

0 +
Ani experiență în domeniul financiar

Cum va putem ajuta

VERTIK Together SRL (”VT / VERTIK”), parte a VERTIK Group, înițiată în 2018 de Daniela Șerban, profesionist cu mai mult de 16 ani experiență în domeniul financiar și piață de capital, este o companie de consultanță în management, care oferă servicii integrate de evaluare, atragere de finanțare, comunicare corporativă, conectare cu parteneri de afaceri și investitori, precum și strategii de dezvoltare a afacerilor.

În calitate de consultanți, scopul nostru este să oferim clienților noștri servicii profesioniste și să construim relații de lungă durată bazate pe încredere, profesionalism și livrabile la cele mai înalte standarde.

Pentru companiile interesate de listare, VERTIK oferă servicii integrate pentru pregătirea listării, Relația cu Investitorii și Relații Publice adaptate nevoilor companiei, care includ evaluarea afacerii, creionarea poveștii de succes a afacerii, pregătirea unei strategii de comunicare, distribuirea mesajelor către publicul țintă și presă, precum și susținerea procesului de ofertă.

Ulterior listării, VERTIK oferă servicii integrate de asistență pentru respectarea obligațiilor de raportare, strategie privind Relația cu Investitorii și Relații Publice adaptate nevoilor companiei.

Servicii
de consultanță

Transport

Imobiliare

Agricultura

Software

Energie

VERTIK are în prezent clienți în domenii de activitate foarte variate.
About

De ce Vertik Together?

VERTIK identifică, la cerere, noi oportunități de afaceri și noi parteneri locali și internaționali.

Cu o vastă experiență în domeniul piețelor de capital și o bună cunoaștere a comunității locale de afaceri, conectăm investitori cu companii listate sau interesate de finanțare / listare, instituții ale pieței de capital, investitori și instituții de finanțare, lideri sectoriali din diverse industrii, asociații profesionale, media și alte grupuri relevante.